BLOGS

Lees hier onze nieuwste blogs:

WERKEN AAN EEN
DUURZAME TOEKOMST

Klimaatwerkt zet zich specifiek in voor organisaties in de klimaat- en koeltechniek, met de focus op duurzaamheid!

Klimaattechniek is een breed vakgebied, maar het belangrijkste doel is het creëeren van een comfortabel binnenklimaat. Door middel van verwarming, koeling en ventilatie. Bij koeltechniek kun je o.a. denken aan het aircosystemen, koelingsystemen voor winkels, opslag en transport. De behoefte aan koeling neemt door het warmer wordende klimaat alleen maar toe. 

Duurzaam omgaan met energie wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Daarnaast willen we ook zo comfortabel mogelijk leven. Door de ontwikkelingen die plaatsvinden in de klimaat- en koeltechnische branche wordt dit steeds makkelijker!

Competentietest resultaten, gedragsprofiel

ONTDEK JE TALENTEN, DOE DE GRATIS COMPTENTIETEST!

Het duidelijk omschrijven van je drijfveren en talenten kan soms nog best lastig zijn. Met onze gratis online competentietest ontvang jij een talentrapport waarin precies staat beschreven wat je werkgedrag is en wat je kwaliteiten zijn.

Via de test krijg je inzicht in hoe jouw gedragsprofiel is opgebouwd en kom je erachter of jij bijvoorbeeld meer een teamspeler bent of juist meer een onderhandelaar. Zo wordt solliciteren op een baan alleen maar makkelijker!

Stuur een berichtje

Staat jouw favoriete vacature er niet bij? Neem dan contact op met een van onze consultants.

"*" indicates required fields