Wear your biggest smile!

Wij hebben de
baan voor jou

Ben jij werkzaam in de klimaat- en koeltechniek of heb jij ambities om in deze branche aan te gaan werken? Dan ben je bij Klimaatwerkt aan het juiste adres! Of je nu gelijk in dienst wilt, je verder wilt ontwikkelen via een traineeship of als je een zzp’er bent. Wij hebben functies voor iedereen!

Waarom klimaatwerkt?

MARKTKENNIS

Wij hebben een exclusief netwerk binnen de klimaat- en koeltechniek. Wij kennen de markt, de vacatures en de mensen.

GROEIAMBITIES

Ben je klaar voor een stap op het gebied van kennis & ontwikkeling, salaris of klaar om ergens anders ervaring op te doen? Wij laten je weten wat je waard bent op basis van jouw ervaring. Wij helpen je met deze stap!

PERSOONLIJK

Je hebt altijd één aanspreekpunt die de zaakjes voor je regelt!

Laptop op tafel

Solliciteren

Wil jij graag werken in de klimaat- en koeltechniek en zie jij een functie die bij jou past? Dan kun je altijd solliciteren. Om het proces zo eenvoudig mogelijk te houden, hebben wij eigenlijk alleen jouw contactgegevens en cv nodig. Hoe makkelijk is dat! 

Wij kijken naar wie jij bent als persoon, jouw arbeidsverleden en welke opleiding(en) jij hebt gevolgd. Wij koppelen jouw ervaring aan de (verplichte) eisen van de vacature. 

Wat zijn de volgende stappen?

STAP 1

Zien wij aanknopingspunten tussen jou en de vacature, dan word je binnen twee werkdagen gebeld. Tijdens dit gesprek nemen we kort de functie met jou door, vertellen wij meer over de opdrachtgever en vertellen wij meer over Klimaatwerkt!

STAP 2

De volgende stap is de intake. Tijdens de intake gaan wij verder in op wie jij bent. We gaan op zoek naar jouw talent(en) en competenties. We vragen jou dan ook om vooraf een competentietest te maken. Daarnaast bespreken wij jouw dromen en doelen. 

STAP 3

Denken wij dat jij de perfecte match bent, dan stellen wij jou voor aan onze opdrachtgever. Tijdens het gesprek met jouw potentiële werkgever, zorgen wij ervoor dat je met de juiste informatie en voorbereiding het gesprek in gaat. 

STAP 4

Zijn jullie beide enthousiast, dan helpen wij  jou met de laatste details, zoals je salarisonderhandeling en de arbeidsvoorwaarden. Gaat iedereen akkoord, dan is het tijd voor champagne!

Klimaatwerkt, recruitmentmanager
Emiel
Manager Recruitment

Ik zoek jou!

“Dagelijks ben ik samen met mijn team op zoek naar de perfecte match tussen klant en kandidaat. Dat klinkt eenvoudig en vanzelfsprekend, maar wat maakt ons nou zo succesvol? Wij streven ernaar om kandidaten altijd een stap vóóruit te bieden. Of dit nou op basis van salaris, doorgroeimogelijkheden, technische inhoud of simpelweg reisafstand is; wij helpen je écht verder in je carrière. Daarbij is het fijn dat wij actief zijn in een groeiende branche waar het potentieel en het toekomstperspectief oneindig is! Wil jij ook werken in de koel- en klimaattechniek? Mail mij dan jouw cv.”

Stuur een berichtje

Staat jouw favoriete vacature er niet bij? Neem dan contact op met een van onze consultants.

"*" indicates required fields