WERKEN BIJ
KLIMAATWERKT

Werken
bij Klimaatwerkt

Klimaatwerkt is een jonge en frisse onderneming in het hart van Rotterdam. Vanuit ons kantoor aan de Wijnhaven zorgen wij dagelijks voor de perfecte match tussen klant en kandidaat. Het team van Klimaatwerkt heeft een ondernemende geest. Er heerst een open en informele cultuur! We houden van korte lijntjes en snelle communicatie. 

Momenteel hebben wij geen intern geen vacatures open staan. Denk jij dat jij de speler bent die onze organisatie naar het volgende level kan brengen? Stuur dan een open sollicitatie en wie weet ben jij straks onze nieuwe collega!

zoek jij een
toffe stageplek?

Stage lopen bij Klimaatwerkt is een mooie opstap voor een carrière in de wereld van recruitment. Als stagiair zal je hoofdzakelijk meedraaien in de werkzaamheden omtrent de werving en selectie van nieuwe kandidaten voor onze opdrachtgevers. Je draait vanaf het begin gelijk mee in de bonusstructuur die wij bieden en daarmee kun je naast stagevergoeding een extra zakcentje verdienen. Bij ons wordt hardwerken gecombineerd met gezellige borrels, uitjes en vele potjes tafeltennis.

Wat wij van jou verwachten is dat je gestructureerd werkt en een commerciële instelling hebt. Je spreekt en schrijft correct Nederlands en volgt minimaal een HBO-opleiding.

Ben jij de enthousiaste en gedreven stagiair die we zoeken? Stuur dan jouw cv + motivatie naar Emiel. Heb je nog vragen over de stage? Bel dan naar 06 425 21 088 of stuur een WhatsApp bericht.

Wij zijn
klimaatwerkt

Klimaatwerkt is hèt recruitmentbureau in Nederland dat zich specifiek richt op de klimaat- en koeltechnische branche. Wij focussen ons op een samenwerking met de leukste bedrijven uit Nederland binnen deze branche, zodat wij kandidaten een uitdaging kunnen bieden die past bij hun persoonlijkheid en ambitie. Door onze kennis, ervaring en netwerk zijn wij specialist in een niche.

(085) 047 80 80

Stuur een berichtje

Staat jouw favoriete vacature er niet bij? Neem dan contact op met een van onze consultants.