Klimaatwerkt: Jouw partner in het werven van personeel!

Wij hebben de
werknemer voor jou

Op zoek naar personeel in de koel- en klimaattechniek, van groothandel tot installateur, van ontwikkelaar tot importeur, dan ben je bij Klimaatwerkt aan het juiste adres. Het werven van personeel kan voor jou als werkgever een tijdrovende taak zijn die wij graag voor je uit handen nemen!

Als werving en selectiebureau leveren we personeel voor de vaste kern van jouw organisatie. Daarnaast kunnen wij door het detacheren van personeel ook fungeren als flexibele schil voor jouw organisatie. Bij Klimaatwerkt werken we op basis van “No cure No pay”. Neem hieronder een kijkje naar onze openstaande vacatures, voor een beter beeld van ons aanbod!

Waarom klimaatwerkt voor het werven van personeel?

Waarom klimaatwerkt voor het werven van personeel?

Specialist

Wij hebben een groot en exclusief netwerk binnen de koel- en klimaattechniek. Zo kennen wij de markt, de vacatures en de juiste mensen. We zijn een specialist in een niche!

TRANSPARANT

Wij houden jou als werkgever volledig op de hoogte van het wervingsproces, onze werkwijze en beslissingen. Onze consultants zijn recht voor hun raap en schakelen snel. 

PERSOONLIJK

Als werkgever heb je altijd één aanspreekpunt die alles voor je regelt! Jouw consultant is een telefoongesprek van je verwijderd, bellen kan altijd, daar is geen afspraak voor nodig!

DE WEG NAAR DE JUISTE MATCH

Bij het werven van personeel komen verschillende stappen kijken voordat de juiste kandidaat gevonden is. Hier vind je het proces kort uitgelegd. 

DE WEG NAAR DE JUISTE MATCH

STAP 1: Samenstellen functieprofiel

Wij vertalen jouw wensen en ambities naar een concreet functieprofiel. Welke wij verspreiden via onze website en diverse social mediakanalen.

STAP 2: Zoektocht

Op basis van de vacature gaan wij direct op zoek naar professionals, die wij na een telefonische screening uitnodigen voor een (digitale) intake. Voorafgaand aan de intake vragen wij de kandidaat om een competentietest te maken.

STAP 3: Voorstellen kandidaat

Hebben wij de geschikte professional gevonden, dan stellen wij deze direct aan jou voor.

STAP 4: Kennismaking

Wil jij graag met de kandidaat kennismaken? Dan plannen wij op korte termijn een kennismaking tussen jou en de kandidaat in.

STAP 5: Het is een match!

Heb je de perfecte professional gevonden? Dan helpen wij met de laatste afhandelingen van het proces en kan jij een nieuwe werknemer verwelkomen in jouw team!

Lees hier onze blogs:

Wat zijn de volgende stappen?

STAP 1

Wij verspreiden de vacature via onze website, socials en LinkedIn Jobslots. Op deze manier kunnen mensen zelf solliciteren. Daarnaast gaat ons recruitment team aan de slag om via LinkedIn de juiste mensen te benaderen en hen te prikkelen voor een nieuwe uitdaging.

STAP 2

Nadat het recruiment team het eerste contact met een kandidaat heeft gelegd neemt de consultant het contact over en zal aan de hand van een telefoongesprek bepalen of er een intake in wordt gepland.

STAP 3

De intake is een fysiek of online gesprek tussen de consultant en kandidaat. Voorafgaand vragen wij de kandidaat om een competentietest te maken. Tijdens de intake wordt er dieper ingegaan op het carrière pad, professionele en persoonlijke doelen en karakter van de kandidaat, wanneer de consultant overtuigd stelt de consultant de kandidaat aan jou voor!

STAP 4

Wanneer je als klant overtuigt bent door het verhaal van de consultant wordt de kandidaat uitgenodigd voor een eerste gesprek. Dit gebeurd natuurlijk aan de hand van hoe jullie dit graag intern uitvoeren. Wanneer er behoefte naar is kan de consultant hierbij aanwezig zijn.

STAP 5

Wanneer jij als klant tevreden bent met de kandidaat kan er overgegaan worden tot een aanbieding. Na het tekenen van het contract is de cirkel rond en kan jij een nieuwe werknemer verwelkomen in jouw team! 

Wij gaan voor
jou aan de slag!

In ons mooie pand aan de Admiraliteitskade boven het Rotterdamse begrip “Kaat Mossel” werken wij elke dag met een team van 13 enthousiaste collega’s aan het vinden van de beste kandidaten voor de mooiste en leukste klanten!

Onze organisatie bestaat uit drie afdelingen (Sales, Recruitment en Marketing) die samen een goed geoliede machine vormen. Alle afdelingen zetten zich in voor jou als werkgever en gaan aan de slag met het werven van personeel. Het fijne van ons bedrijf is dat we met elkaar in een grote ruimte werken waardoor kruisbestuiving, snelle communicatie en teamwork een feit is! 

Wij gaan voor
jou aan de slag!

In ons mooie pand aan de Admiraliteitskade boven het Rotterdamse begrip “Kaat Mossel” werken wij elke dag met een team van 13 enthousiaste collega’s aan het vinden van de beste kandidaten voor de mooiste en leukste klanten!

Onze organisatie bestaat uit drie afdelingen (Sales, Recruitment en Marketing) die samen een goed geoliede machine vormen. Het fijne van ons bedrijf is dat we met elkaar in een grote ruimte werken waardoor kruisbestuiving, snelle communicatie en teamwork een feit is!

Het Recruitment Team

Klimaatwerkt werving en selectie Recruitment manager
Niels Recruiter Klimaatwerkt
Jeffrey Recruiter Klimaatwerkt
Kimberly Recruiter Klimaatwerkt

Contact

Graag komen wij langs bij jou op kantoor om persoonlijk kennis te maken met jou en jouw organisatie!

Telefoonummer: 085 0478080
Admiraliteitskade 85-C03, 3063 EG Rotterdam

Stuur een berichtje

Staat jouw favoriete vacature er niet bij? Neem dan contact op met een van onze consultants.

"*" indicates required fields