Marketing stage

Zoek jij een marketing stage
in een commerciële omgeving?

marketing stage klimaatwerkt

Klimaatwerkt is een jonge en frisse onderneming in het hart van Rotterdam. Vanuit ons kantoor aan de Admiraliteitskade zorgen wij dagelijks voor de perfecte match tussen klant en kandidaat. Het team van Klimaatwerkt heeft een ondernemende geest. Er heerst een open en informele cultuur! We houden van korte lijntjes en snelle communicatie. 

Word jij door jouw vrienden omschreven als creatief, sociaal en proactief? Wil jij graag stage lopen in een jong en assertief team? Dan is de marketing stage bij Klimaatwerkt iets voor jou!

Wat ga jij doen?

Als marketing stagiair geven we je de vrijheid om aan de slag te gaan met onze social mediakanalen. Je zit vol creatieve ideeën en weet deze om te zetten in activerende posts! Daarnaast duik je in onze online marketing in de breedste zin van het woord (e-mailmarketing, SEO en SEA). Wil je jezelf ook op commercieel vlak jezelf verder ontwikkelen? Dan leren wij jou ook de fijne kneepjes van ons vak.

Targets motiveren je en door jouw proactieve en ondernemende instelling pakt je alles snel op. Uiteraard krijg je naast het meewerken de tijd en de vrijheid om additionele projecten uit te voeren en te werken aan je schoolonderzoek.

Wie ben jij?

Het is belangrijk dat je gestructureerd kunt werken, goed overzicht houdt, organisatorisch sterk bent. Misschien nog wel belangrijker: je komt terecht in een sociaal, modern, enthousiast en assertief team waar met veel humor en plezier wordt gewerkt. Pas je hierbij? Dan zul je je bij ons als een vis in het water voelen! Je bent communicatief vaardig en heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Verder:

  • Je volgt een HBO opleiding in de richting van Marketing en/of Communicatie;
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Rotterdam.

Wat bieden wij jou?

Een dynamische stage binnen familiaire sfeer op een toplocatie, met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor persoonlijke ontwikkelingBij ons wordt hardwerken gecombineerd met gezellige borrels en (internationale) uitjes. Verder:

  • Een mooi stagevergoeding;
  • Alle ruimte om aan jouw stage opdracht(en) te werken.

Enthousiast?

Word jij onderdeel van ons marketing team? Solliciteer direct! Bij vragen kan je contact opnemen met Anne-Elsbeth van Duijn via 0653186732 of stuur een mail naar anne@klimaatwerkt.nl.

Solliciteer direct!

Locatie van klimaatwerkt boven Klimaatwerkt

Wij zijn
klimaatwerkt

Klimaatwerkt is hèt recruitmentbureau in Nederland dat zich specifiek richt op de klimaat- en koeltechnische branche. Wij focussen ons op een samenwerking met de leukste bedrijven uit Nederland binnen deze branche, zodat wij kandidaten een uitdaging kunnen bieden die past bij hun persoonlijkheid en ambitie. Door onze kennis, ervaring en netwerk zijn wij specialist in een niche.

Stuur een berichtje

Staat jouw favoriete vacature er niet bij? Neem dan contact op met een van onze consultants.

"*" indicates required fields