Vacature Consultant

Word jij onderdeel
van ons team?

Klimaatwerkt is een jonge en frisse onderneming in het hart van Rotterdam. Vanuit ons kantoor aan de Admiraliteitskade zorgen wij dagelijks voor de perfecte match tussen klant en kandidaat. Het team van Klimaatwerkt heeft een ondernemende geest. Er heerst een open en informele cultuur! We houden van korte lijntjes en snelle communicatie. 

Word jij door jouw vrienden omschreven als ondernemend, gedreven en sociaal? Heb jij een HBO opleiding afgerond in een commerciële richting? Heb jij affiniteit met relatiebeheer en zoek jij een uitdagende baan? Kom dan bij ons werken als Consultant!

Wat ga jij doen?

Na het halen van je dagelijkse bakkie koffie (of thee) ben je veel in contact met jouw klanten over lopende en nieuwe aanvragen. Verder werk je nauw samen met het recruitment team voor het invullen van de opdrachten bij jouw klanten. Afstemming over de potentiële kandidaten en de sollicitatiegesprekken die zij voor jou inplannen. Bij een match met een van je klanten draag jij zorg voor het coördineren van het sollicitatieproces zowel voor de klant als de kandidaat. 

Heb je nog geen ervaring als Consultant? Dan is dat geen probleem. Je wordt uitgebreid opgeleid en begeleid tot volwaardig Consultant. 

Wie ben jij?

Wij zoeken iemand die zich thuis voelt in een open, informele en ondernemende cultuur. Die energie krijgt van het inzetten van zijn/haar netwerk en sales skills om kandidaat en opdrachtgever samen te brengen. Maar ook kansen durft aan te pakken om Klimaatwerkt verder te brengen. Ben je daarnaast commercieel gedreven en raak je gemotiveerd van een competitieve omgeving met de daarbij passende bonusstructuur? Dan zoeken wij jou! Verder:

  • Minimaal een HBO werk- en denkniveau
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Rotterdam.

Wat bieden wij jou?

Een dynamische functie binnen een familiaire sfeer in het hart van Rotterdam. Het is een rol met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen ideeën en persoonlijke ontwikkeling. Bij ons wordt hardwerken gecombineerd met gezellige borrels en (internationale) uitjes. Verder:

  • 25 vakantiedagen per jaar;
  • Bonusstructuur
  • Laptop en telefoon van de zaak;
  • Mogelijkheid om door te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. 

Enthousiast?

Vul dan het sollicitatieformulier in en kom langs voor een kopje koffie! voor vragen over de functie kan je contact op nemen met Robin de Boer via 0610223806 of stuur een mail naar robin@klimaatwerkt.nl.

Solliciteer direct!

Locatie van klimaatwerkt boven Klimaatwerkt

Wij zijn
klimaatwerkt

Klimaatwerkt is hèt recruitmentbureau in Nederland dat zich specifiek richt op de klimaat- en koeltechnische branche. Wij focussen ons op een samenwerking met de leukste bedrijven uit Nederland binnen deze branche, zodat wij kandidaten een uitdaging kunnen bieden die past bij hun persoonlijkheid en ambitie. Door onze kennis, ervaring en netwerk zijn wij specialist in een niche.

Stuur een berichtje

Staat jouw favoriete vacature er niet bij? Neem dan contact op met een van onze consultants.

"*" indicates required fields