Vacature: Accountmanager

Word jij onderdeel
van ons team?

Klimaatwerkt Luc Delfgauw en andere Consultants

Klimaatwerkt, gevestigd in het levendige hart van Rotterdam, is een dynamische onderneming met een nuchtere instelling. Als gespecialiseerd werving- en selectiebureau binnen de duurzame techniek, richten wij ons op het bemiddelen van topkandidaten voor de installatie-, koel-, en klimaattechniek.

Via Klimaatwerkt Staffing bieden we flexibele personeelsoplossingen aan onze toonaangevende opdrachtgevers. Onze kracht ligt in onze diepgaande marktkennis, ons uitgebreide netwerk, en onze jarenlange ervaring in arbeidsbemiddeling. Met ons team van 13 collega’s streven we naar de perfecte match, duurzame relaties en het beste resultaat voor zowel opdrachtgevers als kandidaten.

Wat ga jij doen?

Als Accountmanager bij Klimaatwerkt Staffing krijg je de unieke kans om de toekomst van de organisatie vorm te geven. Jouw missie is het werven van nieuwe klanten, het binnenhalen van opdrachten en het bemiddelen van kandidaten. Bij Klimaatwerkt Staffing werk je in eerste instantie zelfstandig, maar je kan altijd bouwen op de enthousiaste recruitment, marketing en finance collega’s van Klimaatwerkt. Zo werk je samen om diverse strategieën voor Klimaatwerkt Staffing vorm te geven. Bij succes krijg je de mogelijkheid om je eigen team te bouwen.

Wie ben jij?

Je hebt een enthousiaste en sociale persoonlijkheid. Daarnaast heb je een nuchtere, Rotterdamse instelling met ondernemende en commerciële denkwijze. Je bent vaardig in plannen, organiseren, adviseren en verbinden. Communicatief vaardig en een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Kennis van de uitzendbranche is een vereiste. Verder zoeken wij iemand met:

  • HBO werk- en denkniveau in commerciële richting;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling;
  • Kennis van de wet- en regelgeving rondom arbeidsbemiddeling.

Wat bieden wij jou?

Een zelfstandige en uitdagende functie binnen een informele organisatie. Je krijgt de kans om jouw stempel te drukken op de toekomst van Klimaatwerkt Staffing en bij succes jouw eigen team te ontwikkelen. De werksfeer bij Klimaatwerkt is familiair en dynamisch, waarbij er wekelijks wordt geborreld en er diverse uitjes worden georganiseerd, zoals de jaarlijkse wintersport. Verder beiden wij jou:

  • Een jaarcontract met een fulltime dienstverband (32 uur bespreekbaar);
  • 25 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek;
  • Een aantrekkelijke bonusregeling;
  • Leaseauto van de zaak,
  • Laptop en telefoon van de zaak;
  • Volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Enthousiast?

Heb jij de drive, de visie en de ervaring om Klimaatwerkt Staffing naar een hoger niveau te tillen? Dan nodigen wij jou uit om te solliciteren. Samen bouwen we aan de toekomst van duurzame arbeidsbemiddeling!

Stuur jouw sollicitatie naar sollicitatie@klimaatwerkt.nl. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Robin de Boer op 0610223806. Wij kijken uit naar jouw bijdrage aan ons team en onze missie!

Solliciteer direct!

Locatie van klimaatwerkt boven Klimaatwerkt

Wij zijn
klimaatwerkt

Klimaatwerkt is hèt recruitmentbureau in Nederland dat zich specifiek richt op de duurzame techniek. Wij focussen ons op een samenwerking met de leukste bedrijven uit Nederland binnen deze branche, zodat wij kandidaten een uitdaging kunnen bieden die past bij hun persoonlijkheid en ambitie. Door onze kennis, ervaring en netwerk zijn wij specialist in een niche.

Stuur een berichtje

Staat jouw favoriete vacature er niet bij? Neem dan contact op met een van onze consultants.

"*" indicates required fields