Werken bij Stiebel Eltron

Aan de slag bij Stiebel Eltron? Word onderdeel van een toonaangevend bedrijf in de duurzame technologie. 

Over Stiebel Eltron

Stiebel Eltron is een groot internationaal familiebedrijf dat een leidende positie heeft ingenomen op het gebied van duurzaamheid en de energietransitie; denk hierbij aan warmtepompen, warm water, ruimteverwarming en koeling. Stiebel Eltron viert in 2024 zijn 100-jarig bestaan en kenmerkt zich door innovatie, kennis en betrouwbaarheid. De Nederlandse vestiging in ‘s-Hertogenbosch is sinds 1977 actief, heeft ambitieuze doelstellingen en investeert in de mensen, de producten en de diensten die het levert. Het hoofdkantoor van de organisatie bevindt zicht in Holzminden, Duitsland.

Aan de slag bij Stiebel Eltron?

Bij Stiebel Eltron zijn ze van mening dat iedere collega bijdraagt en bouwt aan het merk. Met als bouwstenen het DNA van de organisatie en de kernwaarden persoonlijk, kennis en comfort. Het is hun doel om voor medewerkers een motiverende werkomgeving te creëren en op lange termijn carrières op te bouwen. Naast dat ze investeren in de ontwikkeling van hun medewerkers, investeert Stiebel Eltron ook in werkplezier, zo wordt er dagelijks samen geluncht, wordt er op vrijdag chinees besteld en organiseren ze regelmatig uitjes. 

Stiebel Eltron Vacatures

Duurzame energie: de toekomst bij Stiebel Eltron

Volgens Stiebel Eltron is elektriciteit de energiebron van de toekomst. Met deze gedachte is de Energy Campus in Holzminden, Duitsland gebouwd. Een scholings- en communicatiecentrum waar kennis, techniek, energie en innovatie samenkomen.

Het Energie-Plus gebouw produceert meer energie dan voor eigen gebruik nodig is. De Stiebel Eltron warmtepomp technologie speelt een centrale rol in het leveren van warmte en koeling. Er wordt gebruik gemaakt van grondwater als natuurlijke energiebron, waarvoor er symbolisch een waterbassin is geplaatst naast het gebouw. Dit holistische concept wordt versterkt door een efficiënte gebouwschil en geïntegreerde zonnepanelen op de gevel en het dak. 

Op de Energy Campus worden trainingen gegeven aan medewerkers en klanten, waarbij men op interactieve wijze kennis maakt de techniek rondom duurzame energietransitie.

Energie campus Holzenberg Stiebel Eltron
De Energie Campus van Stiebel Eltron in Holzminden(Duitsland).

Missie en visie

Bij Stiebel Eltron geloven ze in een toekomst van elektriciteit uit duurzame energiebronnen en in een bredere context, het succes van energietransitie. Ze beschouwen vooruitgang niet als opzichzelfstaand doel maar als een kans om de kwaliteit van leven te verbeteren.

Producten

Duurzaamheid, innovatie en comfort vormen de kern van de producten die Stiebel Eltron produceert. De producten die door Stiebel Eltron worden geleverd omvatten de volgende thema’s:

De tapwatertoestellen van Stiebel Eltron creëren een ongeëvenaard niveau van comfort in zowel keukens als badkamers. Met behulp van doorstroom- en kleine boilers wordt warm water op een uiterst efficiënte en gedecentraliseerde manier geleverd. Bovendien maken de warmtepompen gebruik van de warmte uit de binnenlucht om op een milieuvriendelijke en duurzame manier warm water te produceren.

De centrale intergrale ventilatiesytemen van Stiebel Eltron bieden warm water, koeling, ventilatie en ruimteverwarming in één. Hierdoor zijn ze ideaal voor nieuwbouwprojecten. Daarnaast produceren ze ook decentrale ventilatiesystemen die met name geschikt zijn voor het achteraf inbouwen en aanvullen van bestaande gebouwentechniek.

De verwarmingssystemen met warmtepompen van Stiebel Eltron maken slim gebruik van hernieuwbare energie en zijn geschikt voor diverse toepassingen. Binnen het assortiment bevinden zich ook elektrische kachels waarmee individuele kamers efficiënt verwarmd kunnen worden.

Voor het koelen van ruimtes levert Stiebel Eltron warmtepompen met koelfunctie.

Samen voor duurzaamheid

Bij Stiebel Eltron werkt iedereen samen aan een duurzame en all-electric toekomst. Dit doen ze met alle lagen in de organisatie. Klimaatwerkt ondersteund Stiebel Eltron in het vinden van de collega’s met dezelfde visie als de organisatie. Voor Stiebel Eltron werven wij van technisch ondersteunend personeel tot sales managers en van marketeers tot financieel adviseurs! Wil jij meer weten over werken bij Stiebel Eltron en op welke functies jij allemaal kan solliciteren? Neem dan contact op met Robin de Boer via 0610223806 of stuur een mail naar robin@klimaatwerkt.nl.

Stuur een berichtje

Staat jouw favoriete vacature er niet bij? Neem dan contact op met een van onze consultants.

"*" indicates required fields