Jouw netwerk is goud waard!

* is een verplicht veld

Word ambassadeur

Zie jij een match tussen iemand uit jouw netwerk en één van onze openstaande functies? Laat ons dat weten, want jouw netwerk is namelijk goud waard!

Zien wij dezelfde match en wordt deze persoon aangenomen? Dan zit hier voor jou als ambassadeur natuurlijk een mooi bedankje aan verbonden, namelijk een waardebon van €500,- die je kan besteden in de webshop van Coolblue!

Het proces:

GESPREK OP KANTOOR

Nadat jij de contactgegevens van de kandidaat naar ons hebt gestuurd, zullen wij contact met hem/haar opnemen en telefonisch een eerste gesprekje voeren. Denken wij dezelfde match als jou te zien, dan nodigen wij de kandidaat uit om bij ons op kantoor een kopje koffie te drinken.

GESPREK BIJ KLANT

Zijn wij en de kandidaat na het gesprek enthousiast, dan zullen wij de kandidaat voorstellen aan onze klant. Wil de klant de kandidaat ook graag ontmoeten, dan zorgen wij ervoor dat er z.s.m een gesprek tussen beide zal plaatsvinden.

AANGENOMEN!

Champagne! De contracten zijn ondertekend en de kandidaat gaat aan de slag bij de opdrachtgever. Als ambassadeur willen wij jou bedanken en daarom krijg je een waardebon ter waarde van € 500,- die je kan besteden bij Coolblue. 

Jeroen Fyber Recruitment
Jeroen

“Waarom concurreren als je kan samenwerken

Ik ben een
Ambassadeur

In mijn netwerk krijg ik weleens de vraag of ik nog een leuke functie in de koel- en klimaattechniek weet. Bij Klimaatwerkt kijkt men serieus naar elke kandidaat en belanden de cv’s die ze ontvangen niet zomaar op een stapel. Zo werd een kennis van mij binnen twee werkdagen gebeld met de vraag naar wat voor soort functie bij zijn ambities paste en of hij misschien langs wilde komen voor een bakje koffie op kantoor!

Stuur een berichtje

Staat jouw favoriete vacature er niet bij? Neem dan contact op met een van onze consultants.

"*" indicates required fields