Jouw netwerk is goud waard!

* is een verplicht veld

Word ambassadeur

Zie jij een match tussen iemand uit jouw netwerk en één van onze openstaande functies? Laat ons dat weten, want jouw netwerk is namelijk goud waard!

Zien wij dezelfde match als jou en wordt deze persoon aangenomen? Dan zitten hier voor jou als ambassadeur leuke voordelen! 

Wat kan je verdienen?

GESPREK OP KANTOOR

Wordt de kandidaat uitgenodigd om bij ons op kantoor een kopje koffie te komen drinken, maar hebben wij momenteel geen functie voor hem/haar dan krijg jij als ambassadeur een waardebon ter waarde van €25,- die jij kan besteden aan een heerlijk luchtje!

GESPREK BIJ KLANT

Zijn wij na het gesprek enthousiast en wordt de kandidaat uitgenodigd voor een gesprek bij een van onze klanten, dan ligt er een toffe Ray-Ban zonnebril (na keuze) voor jou klaar!

AANGENOMEN!

Champagne! Gaat de kandidaat aan de slag bij de opdrachtgever krijg jij als ambassadeur een weekend weg naar een tof vakantiepark in Nederland. Van een chill weekend aan het strand tot een rustig weekend in het bos de keuze is aan jou!

Jeroen

“Waarom concurreren als je kan samenwerken

Ik ben een
Ambassadeur

In mijn netwerk krijg ik weleens de vraag of ik nog een leuke functie in de koel- en klimaattechniek weet. Bij Klimaatwerkt kijkt men serieus naar elke kandidaat en belanden de cv’s die ze ontvangen niet zomaar op een stapel. Zo werd een kennis van mij binnen twee werkdagen gebeld met de vraag naar wat voor soort functie bij zijn ambities paste en of hij misschien langs wilde komen voor een bakje koffie op kantoor!

(085) 047 80 80

Stuur een berichtje

Staat jouw favoriete vacature er niet bij? Neem dan contact op met een van onze consultants.