Recruitment stage

Wil jij stage lopen in een
commerciële omgeving?

Stage klimaatwerkt recruitment marketing

Klimaatwerkt is een jonge en frisse onderneming in het hart van Rotterdam. Vanuit ons kantoor aan de Admiraliteitskade zorgen wij dagelijks voor de perfecte match tussen klant en kandidaat. Het team van Klimaatwerkt heeft een ondernemende geest. Er heerst een open en informele cultuur! We houden van korte lijntjes en snelle communicatie. 

Word jij door jouw vrienden omschreven als gedreven en sociaal? Wil jij alles leren over het recruitment vak? Kom dan bij ons werken als recruiter!

Wat ga jij doen?

Als stagiair draai je gelijk volledig mee in het team. Door de korte lijntjes en intensieve begeleiding word je in no-time tot volwaardig recruiter opgeleid. Je zult hoofdzakelijk meedraaien in de werkzaamheden omtrent de werving en selectie van nieuwe
kandidaten die passen bij de vacatures die onze klanten bij ons uitzetten. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om een kijkje te nemen in het volledige recruitmentproces, zoals bijvoorbeeld cold-calls, screenings en kennismakingsgesprekken. Het is belangrijk dat je gestructureerd kunt werken, goed overzicht houdt, organisatorisch sterk bent. Misschien nog wel belangrijker: je komt terecht in een sociaal, modern, enthousiast en assertief team waar met veel humor en plezier wordt gewerkt. Pas je hierbij? Dan zul je je bij ons als een vis in het water voelen!

Je draait direct mee in de bonusstructuur die wij hanteren en kunt daarmee een mooi extra zakcentje verdienen tijdens je stageperiode. Targets motiveren je en je hebt een intrinsieke drive om succesvol te zijn. Uiteraard krijg je naast het meewerken de tijd en de vrijheid om additionele projecten uit te voeren en te werken aan je schoolonderzoek.

Wie ben jij?

Wij zoeken iemand die zich thuis voelt in een open, informele en ondernemende cultuur. Je bent mensgericht, commercieel ingesteld en sociaal. Je hebt een enthousiaste persoonlijkheid, je bent proactief en communicatief vaardig. Daarnaast ben je communicatief vaardig en heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Verder:

  • Je volgt een HBO opleiding;
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Rotterdam.

Wat bieden wij jou?

Een dynamische stage binnen familiaire sfeer op een toplocatie, met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor persoonlijke ontwikkelingBij ons wordt hardwerken gecombineerd met gezellige borrels en (internationale) uitjes. Verder:

  • Een mooi stagevergoeding;
  • Bonusregeling;
  • Alle ruimte om aan jouw stage opdracht(en) te werken.

Enthousiast?

Vul dan het sollicitatieformulier in en kom langs voor een kopje koffie! Voor vragen over de functie kan je contact op nemen met Emiel Tetteroo via 0642521088 of stuur een mail naar emiel@klimaatwerkt.nl.

Solliciteer direct!

Locatie van klimaatwerkt boven Klimaatwerkt

Wij zijn
klimaatwerkt

Klimaatwerkt is hèt recruitmentbureau in Nederland dat zich specifiek richt op de klimaat- en koeltechnische branche. Wij focussen ons op een samenwerking met de leukste bedrijven uit Nederland binnen deze branche, zodat wij kandidaten een uitdaging kunnen bieden die past bij hun persoonlijkheid en ambitie. Door onze kennis, ervaring en netwerk zijn wij specialist in een niche.

Stuur een berichtje

Staat jouw favoriete vacature er niet bij? Neem dan contact op met een van onze consultants.

"*" indicates required fields