Tijd voor een nieuw project?

ZZP'er bij
klimaatwerkt

Elk project is anders, sommige duren een paar maanden en andere weer meer dan een jaar. Samen met jou kijken wij naar welke projecten bij jou persoonlijkheid en ambitie passen. Tevens zorgen wij dat jij meer uit jouw carrière kan halen en jij jezelf nog verder kan ontwikkelen in jouw vakgebied.

Hoe gaan
wij te werk?

Ga jij via Klimaatwerkt als zzp’er aan de slag is het grootste voordeel dat jij zelf niet bezig hoeft te houden met het vinden van nieuwe projecten of … Wij zien jou ook als echte klimaatwerker, en jij bent dan ook zeker welkom op onze netwerkbijkomsten, borrels en uitjes!

Aanmelden als zzp’er werkt heel gemakkelijk, jij laat jouw gegevens achter en wij nemen binnen twee werkdagen contact met jou op.

Carrier Transicold
Bianca Bernard
HR consultant a.i.

Ik ben een ZZP'er

“Ondanks dat mijn hele sollicitatieproces vanwege corona online plaats vond, verliep alles vlot, prettig en soepel. Vanuit Klimaatwerkt werd er meegedacht of de functie wel echt bij mij als persoon zou passen. Tijdens het hele proces hing er een open en transparante sfeer en werd er gedacht in mogelijkheden. Dit gaf mij veel duidelijkheid. Wat mij gelijk verraste is dat ik als zzp’er word gezien als echte Klimaatwerker. Het geeft Klimaatwerkt een charme dat ze zzp’ers zien en behandelen als hun eigen medewerkers!”

Stuur een berichtje

Staat jouw favoriete vacature er niet bij? Neem dan contact op met een van onze consultants.