Start jouw carrière hier!

traineeship bij
klimaatwerkt

Kan je niet wachten om van start te gaan in de klimaat- en koeltechniek, maar heb je net niet genoeg ervaring voor de meeste functies. Start dan met een traineeship, zodat jij straks aan de slag kan als koelmonteur, sales manager of project engineer. Tijdens een traineeship vergroot je jouw kennis in de klimaat- en koeltechniek. Tegelijkertijd doe je ervaring op bij een organisatie in de de branche. Als trainee word je klaargestoomd voor een carrière in de klimaat- en koeltechniek.

Traineeships

KOELMONTEUR

Heb jij net een MBO-opleiding in een technische richting afgerond en wil jij jezelf verder ontwikkelen of om laten scholen als koelmonteur? Dan is de koeltechnische bootcamp iets voor jou! Haal tijdens deze bootcamp bijvoorbeeld jouw F-gassen certificaat!

SALES

Wil jij jezelf verder ontwikkelen als echte sales- of accountmanager in de klimaat- en koeltechniek? Heb jij net een HBO-opleiding afgerond in technische of commerciële richting? Dan past dit traineeship perfect bij jou! Tijdens dit traineeship ga je aan de slag bij leveranciers en ontwikkel jij je tot een echte accountmanager

ENGINEER

Door de technische HBO- of WO-opleiding die jij gevolgd bezit jij al een grote basis kennis. Tijdens dit traineeship verbreed je jouw kennis over de koel- en klimaattechniek en ontwikkel jij je verder tot BIM modelleur, werkvoorbereider, calculator of tekenaar.

Trainee worden?

Wil jij starten in de klimaat- en koeltechniek en gelijk al meer verdienen dan jouw studiegenoten? Meld je dan aan via het onderstaande aanmeldformulier. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met jou op om kennis met elkaar te maken! 

Stuur een berichtje

Staat jouw favoriete vacature er niet bij? Neem dan contact op met een van onze consultants.