Klimaatwerker worden?

Detachering

Wil jij graag op projectbasis bij één van de leukste opdrachtgevers uit de klimaat- en koeltechniek werken? Dan ben je bij Klimaatwerkt aan de juiste plek.

Klimaatwerkt heeft naast de leukste opdrachtgevers in de branche de beste arbeidsvoorwaarden! Door ons bonusmodel verdien je gemiddeld 25% meer dan je huidige salaris of stel je jouw secundaire arbeidsvoorwaarden in zoals jij dat wilt. 

We hebben functies voor starters, professionals en zzp’ers. Dus kom snel langs om jouw specifieke wensen met ons door te nemen en misschien ga je met een (vast) contract naar huis!?

HEt Bonusmodel

Wij vinden dat jij als Klimaatwerker de persoon bent die het verschil maakt, daarom deel je mee in de winst! Jouw deel van de winst kan je gebruiken voor het creëren van de ideale arbeidsvoorwaarden. Van meer salaris tot een auto van de zaak. De keuze is aan jou! 

In het voorbeeld schetsen wij drie situaties. Dit zijn natuurlijk niet de enige mogelijkheden die wij aanbieden. Zo kunnen er ook combinaties worden gemaakt. Bijvoorbeeld 10% meer salaris in combinatie met een fietsplan of een cursus. Wil jij graag alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op!

Situatie 1 Situatie 2 Situatie 3
Situatieschets
25% meer salaris
Auto van de zaak
4 in plaats van 5 dagen werken
Bruto maandsalaris
€ 3.500,-
€ 3.500,-
€ 2.800,-
Project bonus
€ 875,-
Lease auto
€ 700,-
Nieuw bruto maandsalaris
€ 4.375,-
€ 3.500,-
€ 3.500,-

Wat ben jij waard?

Wil jij graag weten of jouw kennis en ervaring past bij het salaris dat je maandelijks op de jouw bankrekening ziet verschijnen? Vul dan jouw gegevens!

Onze consultant neemt binnen één werkdag contact met jou op om het resultaat met je te bespreken! Jouw gegevens bewaren wij alleen als jij dat wilt.

Ik ben een Klimaatwerker

“De reden dat ik voor Klimaatwerkt heb gekozen is dat ze altijd hebben gekeken naar mijn ambities. Die van mij was aan de slag gaan als accountmanager. Vanaf het begin is er duidelijk gemaakt dat je voor je naar buiten kan, je altijd binnen begint. Bij Viessmann kreeg ik de mogelijkheid om in een korte tijd door te groeien van de binnendienst naar de buitendienst. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen. Nu loopt na twee jaar mijn detacheringscontract af en ga ik mijzelf bij Viessmann vol focussen op het creëren van nieuwe business!” 

Viessmann
Marius de Vries
New Business Developer Residential

Stuur een berichtje

Staat jouw favoriete vacature er niet bij? Neem dan contact op met een van onze consultants.