Leren door te doen!

BBL-TRaject
bij klimaatwerkt

klimaatwerkt_professionals_laptop

Heb jij jouw vmbo-opleiding gehaald en zoek jij een vervolgopleiding in de techniek waarbij je gelijk praktijkervaring op doet? Meld je dan aan voor het BBL-traject van Klimaatwerkt.

De klimaat- en koeltechnische markt groeit. Dit betekent dat veel bedrijven op zoek zijn naar technisch personeel. Wij bieden jou de mogelijkheid om via ons je te laten opleiden tot, service monteur, installatie monteur, werkvoorbereider, technisch tekenaar, etc.Tijdens het BBL-traject volg je afhankelijk van de studie, drie of vier jaar een opleiding. Waarbij je één dag per week naar school gaat en vier dagen per week ervaring op doet in de praktijk.

Om te zorgen dat jij jezelf volledig kan focussen op je studie, betalen wij van Klimaatwerkt jouw opleiding. Daarnaast ontvang je maandelijks een vast salaris. 

HEt BBL-traject

LEERWERKPLEK

Het netwerk van Klimaatwerkt bestaat uit de leukste bedrijven uit de klimaat- en koeltechniek. Eén van deze bedrijven wordt de leerwerkplek waar jij jouw BBL-opleiding gaat volgen. De leerwerkplek past bij je opleiding en je ontwikkeling. 

COACHING

Tijdens het BBL-traject word je vanuit Klimaatwerkt begeleid door een coach. Jouw coach houdt contact met jou, je leerwerkplek en school (ROC). Jouw coach zal regelmatig langskomen op jouw leerwerkplek. Tijdens zo’n bezoek word gekeken hoe het gaat en of je misschien extra ondersteuning nodig hebt.  

BELONING

Bij een BBL-traject krijg je een leerarbeidsovereenkomst. Bij deze overeenkomst hoort een vast salaris. Dit salaris zal jaarlijks omhoog gaan. 

Foto © Danielle Jiskoot

Na het afronden van je BBL-opleiding bezit je de praktijkervaring en theoretische kennis die nodig is voor bijvoorbeeld het installeren en onderhouden van koelsystemen. Daarnaast bezit je de sociale vaardigheden om samen met een team of zelfstandig aan een klus te kunnen werken. Door onze baangarantie kan je na je opleiding blijven werken bij jouw leerwerkplek.

Wil jij meer weten over het volgen van een BBL-traject bij Klimaatwerkt? Neem dan contact op met Peter Bool via 0622320891 of stuur een e-mail naar peter@klimaatwerkt.nl.

Stuur een berichtje

Staat jouw favoriete vacature er niet bij? Neem dan contact op met een van onze consultants.